а был тут рецепт кексика с маком, яблоком и сгущенкой

20 сообщений в этой теме

Опубликовано:

а был тут рецепт кексика с маком, яблоком и сгущенкой просьба, повторитьутрачен, потерян, ахива нету:(вспомнить не могувыходные все жедомашней выпечки хочется спасибо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ось він (сама вже двічі пекла, класний рецепт): Очень быстрый пирог: 1 банка сгущеного молока обычного, 8,5% жирности2 яйца1 стакан муки1 чайная ложка соды без верха, погасить уксусом1/4 стакана мака, (премолоть предварительно)1 или 1/2 стакана грецких орехов (поломать на небольшие кусочки)1 яблоко, нарезаннок кубиками.все перемешать, засунуть в духовку.Запах обалденный, очень вкусно и быстро!Кстати, сгущенку лучше брать "Заречье", купянского молочного комбината, она самая удачная[+sign]You can learn many things from children. How much patience you have, for instance (Franklin P. Jones).[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

spasybi za receptyk, davnenko hotila schos z makom, a vin sam na golovu zvalyvsia .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Хочеш, я тобі дам АБАЛДЄННИЙ рецепт торта з маком? по старій дружбі:-))))[+sign]не тот богат, у кого много добра,а тот, у кого жена верна....(с) мой муж[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

hochu, davaj vse, scho z makom, obAzhaju! ,
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Туточки: 2 скл. (в народі кажуть - гранчаки) маку запарити і двічі пропустити через м’ясорубку. Втретє перемолоти разом з 0.5 скл. цукру. Збити 1 скл. цукру з 6 жовтками, добавити 3 ложки сухарів з білого хліба. Окремо збити 3 білки на міцну піну і все акуратно змішати (мак+жовтки+білки). Форму викласти змащеним папером (це важливо) і випікати 2 коржі до готовності на сірник.Спекти безе. Для цього міцно збити 3 охолоджені білки з 1 скл. цукру. Добавити склянку різаних підсушених горіхів(які найбільше подобаються). Сушити в духвці на маленькому вогнику.Зібрати торт: корж+крем+безе+крем+корж+крем.Крем: варена згущонка з маслом - це по рецепту, але я якось переклала всі коржі консервованими вишнями і змастила збитими вершками (сметаною) то мені сподобалося набато більше, хоча безе при цьому трохи розмякло.Спробуй, я впевнена, що вашій родині посмакує:-))))[+sign]не тот богат, у кого много добра,а тот, у кого жена верна....(с) мой муж[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

duzhe diakuju! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ох, ніфіга собі... я думала, що торти з двома видами коржів тільки професійні кондитери печуть... Рішпект:))))Я люблю пекти, але так, щоб це не займало багато часу... продукти у певній послідовності закидаєш до комбайну, збиваєш, печеш, подаєш... Не люблю відділяти білки від жовтків і окремо це все мусолити... легше 3 літри коему зварити:))[+sign]"Где логика? Где разум?"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Була би в тебе мама-кухар-маніяк, ти ще би й не таке пекла:-)))) колись настроїшся морально, я тобі про "лебедів в гнізді" розповім - там тільки для одного гнізда треба зафугачити спеціальне яєчне тісто, розтягнути руками як на штрудель, порізати тоненькою лапшою, випекти і сформувати за допомогою помадки "гнізда".... Уявляєш, які там лебеді!? А, згадала, вони ще ж і на яєчках сидять у тому гнізді:-)))))) [+sign]абсолютно все люди считают здравым именно свой рассудок...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

капєц:)))) я, до речі, печу набагато більше, ніж мама:))) - вона сама дивується:))А ще я обожнюю кулінарні книги з гарною поліграфією - люблю читати... розглядати малюнки:))). Потім щось готуєш і раптом "з глибини мізків" випливають якісь теоретичні знання:))) гігі:))[+sign]"Где логика? Где разум?"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А знаєш, я б переклала такий торт кремом зі знущеного молока, масла, кави і коньяку І вишнями консервованими... зокрема такими, які моя свекруха закриває у спирті....[+sign]You can learn many things from children. How much patience you have, for instance (Franklin P. Jones).[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а я не розумію абсолютно в чому принадність масляного крему... коньяк і заспиртовані вишні меня більше подобається:))[+sign]"Где логика? Где разум?"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

підростеш - поймеш:-))))) мені теж він здається зажирнуватим, якщо серйозно(тому і роблю спроби його якось замінити), а от у варіації з кавою, коньяком і вишнями - має бути те, що треба!Спасибі Мамі_Марка за ідею:-))))[+sign]абсолютно все люди считают здравым именно свой рассудок...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, нинаю:))) + чоловік в Цукерні шизів від празького торту... я скуштувала той крем - ну, масло-маслом... ще й несолодке 8-b... фе... А він каже "це - справжній смак празького":))))[+sign]"Где логика? Где разум?"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Празького я також не люблю... той крем, про який ми з Первоцвіт говоримо має кардинально інший смак, чесно :)[+sign]You can learn many things from children. How much patience you have, for instance (Franklin P. Jones).[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне понравился) его еще бы каким-то ликером прописать или сиропом и вообще прелесть...[+sign] Господи, прошу тебя, дай мне: Мудрости - чтобы понимать моего мужчину, Любви - чтобы прощать его, Терпения - чтобы принимать все его настроения, Ибо если ты не дашь мне Силы - я УБЬЮ ЕГО НА....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

добре, давай пропорції, спробую:)) + ЗІ: до речі, судячи з того, що сирник у мене таки вдався, ти якась несправжня львівська газдиня... вони, кажуть, з задоволенням роздають рецепти своїх фірмових страв, але "абсолютно випадково" забувають розповісти про якусь важливу дрібничку чи інгрідієнт... тому, кажуть, "львівська фірмова страва" у вас ніколи не вийда:))) гігі:))[+sign]"Где логика? Где разум?"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ну, дівчата, про сирник з подробицями попрошу. Талію геть, я так зрозуміла? :-) Буду вдячна за рецепт[+sign]Аленка и Анастасия Алексеевна (04.09.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

осьо: Увага-увага! Записуйте ! Сирник (класичний). 1 кг. свіжого домашнього сиру двічі змолоти на м`ясорубці, розтирати, поступово додаючи цукор (350 г), жовтки (10 штук, додавати по одному), розтоплене вершкове масло (200 г). Коли утвориться пухка однорідна маса, додати родзинки іабо цукати, цедру з 1 лимона, 2 ст. ложки манної крупи, 3 варені і змелені картоплини, збиті білки, ваніль.На дно тортівниці викласти шар крутого пісочного тіста (200 г. масла, 500 г. борошна, 2 ложки сметани, 2 жовтки, 2 ст. ложки цукру, цедра з половини лимона), поколоти виделкою, зверху викласти сирну масу. Пекти в гарячій духовці 45 хв. Якщо буде припікатися, накрити вологим пергаментним папером. Витягнути з духовки і охолодити повністю, тоді вийняти готовий сирник з форми, полити товстим шаром шоколаду і посипати смаженим посіченим мигдалем.Сирник (халявський, але теж смачний) :)))Приготувати тісто: 150 г. маргарину посікти з борошном (500 г), 2 яйця розтерти з цукром (1 скл., я даю половину), 1/2 пачки порошку до печива, 4 л. сметани, цедра з 1 лимона. Спекти 3 тонкі коржі. 1 кг. сиру змолоти на м`ясорубці, додати 1 скл. цукру, 2 ст.л. масла 2 яйця, сік і цедру з 1 лимона - варити на дуже маленькому вогні, постійно помішуючи. Додати 1 ст.л. крохмалю, розведеного у 3 ст. л. холодного молока, вимішати додати родзинки, цукати. Коли маса остигне, але буде ще теплою, перекласти коржі, дати постояти. Тоді полити шоколадною помадкою і посипати горішками.Смачного! (с)mama_marka[+sign]"Где логика? Где разум?"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я вместо кофе добавляла банан (можно 2), тоже вкусно! :))
0

Поделиться сообщением