сливочный сыр типа Филадельфия

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

сливочный сыр типа Филадельфия шо це таке? какой из наших сыров похож на Ф-делфию шоб заменить в рецепте чизкейка??? пасибки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дельфия, Баланс, только без добавок (-) ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, спасибо .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я робила з такими сирами - смачно хоча у таких маркетах як МегаМаркет продаються і філадельфії
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

To мirchik: о пасибки!+ не знала що в нас вже і филаделфії продаються. Мир, а кинте будь ласка рецептик вашого чиз-кейку. Дуже дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в караване продается уже филадельфия:) вкусняшка я им в германии обьедалась.. из наших ничего такого же вкусного не нашла к сожалению
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от Шоколадно-кавовий чізкейкІнгрідієнти500г пісочного печива150-200 г вершкового масла300 мл сметани3 ст. л. цукру1 ч.л. кави в гранулах1 ч.л. окропуДЛЯ НАЧИНКИ:100 г вершкового масла100 г цукрової пудри2ст. л. какао1ст.л. кави в гранулах2ч.л. окропу400 г жирного вершкового сиру2 яйцяПриготовление1. Розкришіть в миску печиво, влийте розтоплене масло і перемішайте. Виложіть пісочну масу на дно і бокові стінки роз’ємної форми, притискаючи суміш банкою. Охолоджуйте 20 хвилин. 2. Розігрійте електричну духовку до 150 С, газову – до 130 С. Для начинки. Збийте масло з пудрою і додайте какао. Розчиніть каву і влийте в крем.3. Збивайте вершковий сир до м’якості, введіть по одному яйця, не перестаючи збивати. Перемішайте з масляною масою і перелийте у форму.4. Випікайте 1 годину, поставивши форму в центр духовки. Якщо верх почне підгорати, накрийте форму пекарським папером.5. Щоб приготувати заливку для торту, збийте сметану з цукром і покладіть наверх чізкейку, залишивши 2ст. л. (Магазина сметана не збивається (в мене, принаймні), тож я додаю пакетик згущувача – продається в маркетах). Розчиніть каву в окропі і влийте з сметану, що залишилася. Хаотично полийте цією сумішшю торт і хвилеподібними рухами перемішайте обидві заливки шпажкою.6. Поставте чізкейк в духовку на 3-5 хвилин, потім вимкніть духовку і дайте йому остигнути в ній.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, Мір, + дуже вам дякую, спробую зробити :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

рецепт перевіренний я робила разів 5 або й 6
0

Поделиться сообщением