коктейлі на НР

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

коктейлі на НР з їжею проблем не буде, а може хтось підкаже якісь коктейлібажано БЕЗ шампанського, і мартіні, а ще без горілки мені наприклад дуже сподобався вірджин мері в джунглях том сік,Ю лим сік, соус табаско, спеції, я дома роблю простіше -том сік, сік лимона -натур, перчик чорний і черв, сіль, травичка різна.тільки якщо можна не давайте лінків, я хоче якісь перевірені рецепти[+sign]кораблю в гавани не грозит опасность, но не затем он создан, чтоб стоять на якоре...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Есть испробованный коктейль, только он Вам не понравится :)))Называется Сердце Вон :)) Чайная ложка раств. кофе, 30-40 гр. коньяка, перемешать, долить стакан кока-колой. Вкусно, приятно... Встать из-за стола потом трудно... Короче, больше подходит для девичников юных студенток, у которых со здоровьем пока все в порядке :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну я такий можу для чоловіка приготувати -він п"є і каву і коньяк і колу. можу йому сподобається[+sign]кораблю в гавани не грозит опасность, но не затем он создан, чтоб стоять на якоре...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я люблю коньяк з вишневим соком 1:1 Ням-ням))))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а який коньяк найкраще, і сік -свіжий чи з пакетів і якщо з пакетів то який?[+sign]кораблю в гавани не грозит опасность, но не затем он создан, чтоб стоять на якоре...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кращий коньяк - той, який зараз є у наявності в барі :) мені свого часу подобався Арарат та Клінков. бо Хенессі для мене трохи задорого. а сік - звичайно свіжий, але все одно ви зараз свіжий не зробите. тоді - з пакету :), краще Джаффа або Сандора
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нє ну хенессі це Ви загнули, жирно на коктейлі пускати. та й я його взагалі не п"ю, це чоловік полюбляє.[+sign]кораблю в гавани не грозит опасность, но не затем он создан, чтоб стоять на якоре...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

авууу, допоможіть, хочу чогось смачненького [+sign]якщо не знаєте що подарувати дитині на Новий Рік - подаруйте їй сестричку або бартика[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

старые как мир Кровавая Мэри (водка с том. соком) и кремлевские звезды (коньяк с шампанским) мир не спасут? видела я, как исполняет народ после кремлевских звезд. сама пробовать побоялась:). ну, классический ерш - водка с пивом:)текила-бум -текила со спрайтом смешивается и делается об стол "бум" немножко донышкомводка с любым сокомчай с коньяком (некоторые в кофе вместо коньяка водку льют:)а вообще лучше пить по отдельности:)
0

Поделиться сообщением