Карпы

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Карпы Девчки, может быть кто-то знает рецепт как готовить карпов в сметане. Очень хочется.Заранее спасибо.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Рецепт от Пирс (из избранной книги рецептов с форума) Ссылкаhttp://www.likar.info/forum/frame2.php?power=1&decode=1&fr3=show_mesg.php%3Ftheme%3D16443&fr2=show_tree.php%3Ftimeflag%3D0%26theme%3D16443Роблю так беру карасів невеликих, трошки менших за лодонь мою.Десь 1кг, 1,5кг.Чищу, голову залишаю, солю, перчу.Потім злегка обжарюю на олії без муки.Складаю в гусятницю.Ріжу цибулю кільцями приблизно 5-6 цибулин.Також жарю до готовності в олії, в кінці добавляю 2 ложки муки, 1 стакан сметани, або 1,5 стакана., солю, перчу.Тільки сметана домашня. все гарно прожарюю, і виливаю в гусятницю.Ставлю тушити в духовку на середній вогонь десь на 1,5год до 2-х годин.В залежності від кількості риби.Але треба час від часу заглядати щоб не підгоріло.Смачного. Мама и Катюшка 4-х лет
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Ну шо? Хтось пробував? І як?Сподобалося чи ні?Бо я дуже люблю карасів у сметані.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дуже класно вийшло:) ще навесні пробувалиОля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

О, я рада що сподобалося. Смачного.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Просто супер!!!! Огромное спасибо за рецепт.Получилось очень вкусно.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Оля, а почему их так долго надо в духовке держать? В принципе, рыбка готовится быстро, а тут аж 2 часа?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Что бы кости протушились мелкие:) Давайте знакомиться меня зовут Юджин!Мама и Катюшка 4-х лет
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

До 2 годин на помірному вогні Все залежить від величини риби, якщо великі куски, то кісточки довго впрівають.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Юджин, шо це ти знайомишся зі всіма? Здається тут тебе усі знають уже давно.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Так его потом с костями есть?(-) .
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Та можна, якщо добре впріють, то вони стають дуже мягенькі
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Прикалываюсь я:) Я себе подпись вставила на пару дней, потом уберу:) Давайте знакомиться меня зовут Юджин!Мама и Катюшка 4-х лет
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

І ВКУСНЕНЬКІ НЯМ-НЯМ! Чоловік рибу не їсть тому ще не готувала:) Давайте знакомиться меня зовут Юджин!Мама и Катюшка 4-х лет
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Я Вас понимаю Рыбак рыбака видит из далека....Мой тоже не ест, за то чуть ли не каждую субботу на рыбалку "сбегает", и у нас этой рыбы в морозилке как в рыбхозе :)))))).......
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение