які вершки?

16 сообщений в этой теме

Опубликовано:

які вершки? Господиньки, підкажіть - якщо запікати/тушити м`ясо чи рибу у вершках, то якої процентності ці самі вершки купувати?Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а може краще сметану використовувати? мені здається що ті вершки, що продаються в магазинах - вони быльш схожі на молоко. Або купляти на базарі, сметанної густини (скільки це у відсотках нажаль не знаю)Ира, Настася (8.5.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я сметану завжди домашню використовую, а якщо беру вершки то також домашні, але хіба там визначиш їх жирність у відсотках?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

біля мого будинку продають вершки 35% - просто супер!!! звичайно можна також брати домашню сметану.Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а можно попдробней? я так поняла это промышленные сливки. Какая фирма, расфасовка, или где ваш дом ? :))Ира, Настася (8.5.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я теж в принципі сметану використовувала завжди, але спробувала колись у знайомих з вершками і мені здалось, що вони якоїсь ніжності додають, делікатності. Крім того там консистенція така гладенька і однорідна була, а сметана часто розслоюється. Ну і до того ж, я знаю, що всі шеф-кухарі серйозні використовують лише вершки і у таких стравах і салати заправляють, а ніяких майонезів чи сметан не використовують - і напевно мають на це певні підстави)))Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я, чесно кажучи, щось перестала брати домашні сиро-молочні продукти - після того як кілька разів знайшла волосся і бруд в сирі базарному, який брала у постійних, перевірених і чистих на вигляд тітоньок. Ну і плюс невідомо де їхні корови паслися, може десь біля Чорнобиля)) (Я навіть при нагоді домовляюсь, щоб мені м`ясо зі Львова передавали - спокійніше на душі, хоч може і дико звучить)А фабричне - це хоч якась гарантія, хоча я якось була на молокозаводі, і знаю що вони теж далекі від повної санітарії.((Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а де це)), і хто виробник? може вони і в супермаркетах є?Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в маркетах не бачила жодного разу в інших місцях - теж :((( в нас, до речі, теж не щодня ці вершки бувають. виробник - молочний завод м. Переяслав-Хмельницький, розфасування - 250 та 500 (чи 400?) гр. а місце, єдине, де я це бачила та принагідно купую - ринок "Княжий", вул. Княжий Затон (м.Осокорки).Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на рынке "Юность" как-то покупала такие сливки. Там то ли киоск фирменный был, то ли с машины, не помню. Очень понравились. Больше нигде не разу не встречала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пасибо, за инфу у нас на базаре их машина постоянно приезжает, постараюсь купить (Демеевский рынок)Ира, Настася (8.5.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мясо я також у Бережанах своїх купляю Але молочні продукти з магазину-це як каже мій чоловік-один порошок, нічого натурального.А волося та бруд якось не доводилося ще знаходити в сметані та сирі базарному.Я на стихійних ринках нічого не купляю, все на цивилізованому, хоч там і дорожче але не з землі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та я навіть про стихійні не говорю!! Це було в сирі купленому на Бесарабці!!!(((Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну я хожу на простіші ринки, наприклад на Дарницький.Там і ціни суттєво відрізняються від центру. Тай атмосфера привітніша.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну мені туди далеко дуже, але суть в тому, що там все виглядає дуже чисто, акуратно, в порівнянні з Сінним чи з Лук`янівкою, а насправді все з одного "корита"((Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Правду кажеш.......про корито .
0

Поделиться сообщением