Опубликовано: 13 янв 2003 Для тих хто любить канапки Я дуже люблю різні канапки, особливо з червоною ікрою.Але часто роблю канапки такі, що можна хоч кожний день робити.Саме основне-це маса, якою намазують канапки.2 пачки сиру звичайного(творогу)+пачка майонезу(я беру Олком провансаль)+5-6 зубців часнику вдавити+посолити+поперчити червоним перцем(не дуже багато).Все це ретельно перемішати.Викладаю в судочок, день настоїться.А тепер як хочеться канапки намазую на батон як масло, зверху кусочок ковбаски, кусочок квашеного огірочка.Короче що кому подобається.Смачного вам.А які ви робите канапки? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 О, цікаво, треба спробувати! А я беру 3 плавлених сирка, три варених яйця – тру на терку і змішую з майонезом і давленим часником. І намащую цю вкуснотіщу на грінки з українського хліба!!!О-О-О-О!!! А якшо зверху примостити кружечок свіжого огірка або помідорчика, то рот надовго буде зайнятий :)))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 Масло для канапок На 150 г вершкового масла - масло з 1 б. рибних консерв (я беру звичайні сардини в маслі), 1 ст.л. кислого соку (яблуневій, лимонний, гранатовий).- все добре збити міксером. Дуже смачно.ОксанаЮра(27.04.1999) и Оля(8.08.2002) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 А рибу не використовуєш в масі? . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 Супер!!! А солити чи перчити не треба цю всю красоту? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 ні, тільки масло рибу можна зверху на канапки класти...ОксанаЮра(27.04.1999) и Оля(8.08.2002) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 А я люблю ще з укропом та зеленою цебулею але без майонезу. Думаю можна спробувати такі додатки до сиру, як у Картопляній Хаті: 1)мариновані огірки + крапля соуса табаско, 2) горіхиХто полюбляє - солодкий червоний перець, або взимку замінити просто паприкою з пакетика. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 Спробувала :))) Тепер от не знаю, може пізніше худнути починати :)))Я не солю, але додаю багато часнику...Приємного смаку! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 янв 2003 А я підсолюю часниковою сілью а не простою, але трошки.Бо люблю дуже мізерію, це такий салат.Сир домашній+сметана домашня.Посолити, поперчити.Порізати цібулю зелену(можна і ріпчату, але я люблю зелену).Літом обовязково свіжий огірок ріжу та помідор.Все це мішаю та їмо.Смачного. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение