Для тих хто любить канапки

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Для тих хто любить канапки Я дуже люблю різні канапки, особливо з червоною ікрою.Але часто роблю канапки такі, що можна хоч кожний день робити.Саме основне-це маса, якою намазують канапки.2 пачки сиру звичайного(творогу)+пачка майонезу(я беру Олком провансаль)+5-6 зубців часнику вдавити+посолити+поперчити червоним перцем(не дуже багато).Все це ретельно перемішати.Викладаю в судочок, день настоїться.А тепер як хочеться канапки намазую на батон як масло, зверху кусочок ковбаски, кусочок квашеного огірочка.Короче що кому подобається.Смачного вам.А які ви робите канапки?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

О, цікаво, треба спробувати! А я беру 3 плавлених сирка, три варених яйця – тру на терку і змішую з майонезом і давленим часником. І намащую цю вкуснотіщу на грінки з українського хліба!!!О-О-О-О!!! А якшо зверху примостити кружечок свіжого огірка або помідорчика, то рот надовго буде зайнятий :))))
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Масло для канапок На 150 г вершкового масла - масло з 1 б. рибних консерв (я беру звичайні сардини в маслі), 1 ст.л. кислого соку (яблуневій, лимонний, гранатовий).- все добре збити міксером. Дуже смачно.ОксанаЮра(27.04.1999) и Оля(8.08.2002)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

А рибу не використовуєш в масі? .
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Супер!!! А солити чи перчити не треба цю всю красоту?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

ні, тільки масло рибу можна зверху на канапки класти...ОксанаЮра(27.04.1999) и Оля(8.08.2002)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

А я люблю ще з укропом та зеленою цебулею але без майонезу. Думаю можна спробувати такі додатки до сиру, як у Картопляній Хаті: 1)мариновані огірки + крапля соуса табаско, 2) горіхиХто полюбляє - солодкий червоний перець, або взимку замінити просто паприкою з пакетика.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Спробувала :))) Тепер от не знаю, може пізніше худнути починати :)))Я не солю, але додаю багато часнику...Приємного смаку!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

А я підсолюю часниковою сілью а не простою, але трошки.Бо люблю дуже мізерію, це такий салат.Сир домашній+сметана домашня.Посолити, поперчити.Порізати цібулю зелену(можна і ріпчату, але я люблю зелену).Літом обовязково свіжий огірок ріжу та помідор.Все це мішаю та їмо.Смачного.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение