Опубликовано: 4 янв 2003 картошка по-селянски, как в Маке Кто знает, как ее можно дома приготовить? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 5 янв 2003 Мы делали так- -отваривали картошку в "мундирах", почистили, обваляли в соли и специях, (знаете есть такие "Для блюд из картофеля"?) И обжариваем в большом количестве масла. Муж говорит очень похоже. Мне нравится тоже, немного не то, но тоже хорошо 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 янв 2003 Я слышала делают еще как то картошку запеченую в фольге. Я ее лично никогда не ела, но мне кажется должно быть вкусно, может кто знает как? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 янв 2003 Дуже просто Картопля у фользі запечена:Береш картоплю миєш, розрізаєш пополам, ложиш туда кусочок сала(пластинка порізана) та розрізаний часник, трошки треба посолити картоплю.Складаєш до купи дві частини, замотуєш у фольгу, та кладеш на протівень запікатися у духовку десь на 1-1,5год.Домашня картопля по-селянськи(невелика порція):5-6 картоплин середньої величини почисти, порізати на кубіки не дуже маленькі-середні.В сковорідку налити олії трошки багатенько.Розігріти сковорідку-висипати картоплю порзізану.Як піджариться вже зі всіх сторін-посолити,поперчити.Коли вже шкірочка буде румяна на картоплі-посипати трошки приправою для картоплі, та порізаним дрібно часником(саме порізаним дрібно, а не видавленим ч/з часникодавку).Помішати та зразу знімаємо з плити. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 15 янв 2003 Олю, а ти не знаешь часом, як робити таку смачну картоплю, як в "печена картопля" в Глобусі. Мій малий сьогодні три з`їв, та зараз просить щоб ще дома зробила таку?Вони її сиром притрушують коли вона зпечеться та ще чимось?Я зараз за твоїм рецептом спробую, може так теж сподобається.... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 15 янв 2003 У них картопля спеціальний сорт а потім вони середину товчуть із сиром та маслом.А потім уже начинки всякі пхають.Тільки картоплю вини в мікровелі печуть а не вдуховці. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 янв 2003 Варіація на тему картоплі Добре мию цілі картоплини, відварюю її в мундирах. Розрізаю навпіл вздовж (картоплю не чищу). Чайною ложечкою вишкрібаю серединку (маю такі "тарілочки" картопляні). М`якоть товчу з смаженою цибулькою на шкварках, можна додати смажені грибочки(ням-ням), сіль, перець. Начиняю картопляні половинки, зверху шматочок твердого сиру, та майонез. Запікаю в духовці. Просто, швидко і ДУЖЕ смачно.ОксанаЮра(27.04.1999) и Оля(8.08.2002) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение