Про корейскую морковку

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Про корейскую морковку Я давно делаю моркрвку по-корейски. Получаеться очень вкусно. Но уже не раз слышала, что таким же рецептом маринуют красный буряк ( по такому жа принципу - но вместо морковки буряк). Кто-нибудь делал такое? Я вот все хочу попробовать, да боюсь продукты перепортить.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не бойся. Я не ела, но думаю будет вкусно. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А ти купи на базарі 100 г і спробуй! Якшо не брєзгуєш після чужих рук (або ніг) істи.У нас на ринку чого тіки маринованого не продають...Потім розповіси!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Памперс, ну шо ти наробила? Я ж така впєчатлітєльна, я ж тепер їсти нічого не буду такого, а мій коханий якраз півхолодильника такого накупив.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчата, а серйозно, хтось знає якісь рецепти отих базарних маринованих делікатесів? Як би й справді самому дома таке робити. Я окрім корейської моркви та квашеної капусти і огірків не вмію робити. Може хто робить таке вдома - поділіться рецептом! А може в кого є така бабуська з базару знайом, що цим займається - то випитати в неї... А то добровільно на базарі вони секретів не розказують.:(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якось пробували зробити капусту ломтиками як в них продається.Але всеодно не таке получилося.Шось вони знають, але не кажуть.А було б цікаво взнати той секрет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Олєнько, звиняй, просто хвора тема! Я це діло дуже люблю їсти, але не можу себе пересилити, бо як подумаю, ЯК та жіночка мила руки, овочі, ТОЩО!!! Так усякій апетит пропада... А ше, стоїть уся та красота прямо перед мордою – усі ходять, чихають, кашляють, соплі розбризкують разом з хазяйкою...Тут своїх родичів не можу привчити руки мити після вулиці і туалєту...От з місяць тому до моєї сестри приходе в гості до маляти свекруха, іде в туалєт, сповіщаючи, шо в неї розстройство !!!!!, тому буде часто бігати, і не миє після цього руки. На пропозицію помити такі руки – в хаті ж немовля, свекруха роздратовано відповідає, шо нічого в туалєті не чіпала, тому руки чисті.........Пробач, якшо спотворила настрій!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я знаю один секрет - мариновані синенькі!!! Маринованные баклажаны2 кг синеньких (небольших) режем на 4 части и опускаем в холодный рассол ( 3 л воды + 3 стол. ложки соли) и ставим на огонь. После закипания, кипятим еще 5 мин. Вытаскиваем из воды и даем остыть (воду (100 г не выливать), после чего плотно складываем в кастрюльку срезом вверх. Каждый слой посыпаем мелко порезанным (или тертым) чесноком, кольцами лука, кусочками сладкого перца. На 2 кг. Синеньких потребуется – 3 луковицы, 2 большие головки чеснока, 3 перца.Эту красоту заливаем рассолом – 100 г воды из-под синеньких + 150 г подсолнечного масла + 100 г уксуса + 1 чайная ложка соли + 4 стол. ложки сахара – закипятить и горячим залить. На второй день уже можно есть, и как только прийдется по вкусу, сразу поставить в холодильник.Вкуснотіща... Я трохи змінила – кладу менше олії, а більше води з-під синеньких. Не дуже люблю жирне. Ше хочу спробувати столовий оцет на яблучний замінити...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

прям в анекдоте " А нас в институте им. Баумана учили не пачкать руки" Помните?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я ще сумнівалася, але тепер точно нічого їсти не буду.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Здоровіша будеш, бо оцет теж не дюже полєзний... (-)
0

Поделиться сообщением