Срочно, посоветуйте достойного ортопеда! Сколиоз зашкаливает

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Срочно, посоветуйте достойного ортопеда! Сколиоз зашкаливает Вот так не замечаешь, как это бывает, до поры до времени - а потом смотришь в зеркало, а у тебя фигура вся перекособоченная, fucking shit. Одна нога уже длиннее другой и одно плечо выше другого. Налицо, короче, моя полная расхлябанность и привычка сидеть как попало (спина с детства проблемная). Куды бечь, где мне могут помочь - так чтоб сразу и рентген сделать, и коррекцию назначить, если это конечно млять возможно в 26 лет еще.Буду благодарна за любые советы по теме и координаты врачей.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

центр евминова гуглите и идите туда. там есть врачи, все нормуль. я туда дочку свою отправляла. все ок
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лікар ортопед-травматолог вищої категорії Можу порадити хорошого, а головне перевіреного! Лікар ортопед-травматолог вищої категорії. При гострих болях у хребті надає невідкладну допомогу на дому. Має багаторічний стаж, працює у державній поліклініці (тому проблем з рентгеном не буде), співпрацює з Діагностичним центром "Медекс" (якщо рентген не дасть очікуваного результату або потрібна буде детальніша діагностика й знадобиться МРТ) та здійснює ліцензовану МОЗ приватну практику. Вже не одна знайома у нього пролікувалась, з різними ступенями складності, лише позитивні відгуки.Спеціаліст високого рівня (так його оцінюють його колишні пацієнти), стаж більше 20 років, проходив навчання в Мюнхені, Празі, Варшаві, Москві. Автор опублікованих наукових статей. Незадоволених його послугами серед його пацієнтів не зустрічав.Адреса: м. Київ, пров. Лабораторний, 1, оф. 130Тел. +380445229815Тел. моб. +380984760011
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

напишіть, будь-ласка ПІБ цього лікаря.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Будь ласка Жуковський Петро Миколайович
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую!