У чоловіка уже тиждень головний біль, куди іти?

16 сообщений в этой теме

Опубликовано:

У чоловіка уже тиждень головний біль, куди іти? До якого лікаря, якщо до невропатолога, тоді до кого, цих приватних клінік море, як і лікарів, як попасти до хорошого спеціаліста. Я в роспачі дитина захворіла, а тут ще й чоловік((( Ніколи ні на що не скаржився а тут ходить і бачу, що його болить. Біль починається зранку і то проходить то появляється, болить у лобовій частині то з ліва то з права. Працює за компютером, як івсі майже зарас, але раніше такого не було. Що це може бути, чи очний тиск, чи простуда, чи судини. А один нюанс нещодавно кинув курити...але і раніше кидав, на головні болі не скаржився. Підскажіть хто знає,... Дякую
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а насморка в последнее время не было? может гайморит?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не було точно. У мене був цей гайморит тільки вилікувалась, як тут з дитиною виникли деякі проблемки і чоловік...(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене років три назад теж дуже часто боліла голова,але більше в зоні скронь і звичайно ж, починаєш підозрювати саме гірше,отож, попала я до нейрохірурга,відправив він мене на МРТ головного мозку,там все чисто,переадресували мене невропатологу. Зробили необхідні аналізи і знайшли ВСД (вегето-сосудисту дистонію). Відтоді курсами підліковуюсь і наче тьфу-тьфу. У невропатолога була років чотири тому в лікарні на Харьківському шосе,прізвища не пам"ятаю,але звуть Тетяна Василівна.Грамотний такий лікар.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

много ли воды пьет муж? головная боль - признак интоксикации. Детоксицируйте его: вода в первую очередь (из расчета 30 мл на 1 кг веса/ сутки), чаи домашние, морсы домашние кисленькие, сок Нони по 30 мл 2 раза в сутки - выбирайте, что подходит. (Чай пакетированный, кофе и первое "водой" не считаются). Ну и к терапевту, если есть возможность..........
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за відгук, надіюсь, що і в нас все буде добре на суботу запишу його в Борис. найблище до нас. Бо більше нікого і так не знаємо.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пє багато але це не схоже на інтоксикацію, біль тупа і періодична в передній частині голови то з ліва то справа.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Давление ему для начала померяйте и к невропатологу, обследоваться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скоріш за все судини у мого хлопця такі головні болі почалися десь через півроку після ДТП, в якому він отримав ЗЧМТ - струс мозку (на фоні ВСД, яке в нього було і до аварії)жодні болезаспокійливі не допомагали зняти біль повністюневропатолог у Борисі направила на допплер судин головного моску та шиїпісля обстеження призначила препарати для корекції тонусу судин, магній+В6таблетки для судин одназу ж зняли біль, але пити їх треба було місяць
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, у мене теж ВСД тому я знаю, що цю біль простими обезболюючими не знімеш, мені допомагає тільки кавінтон курсом. На суботу записались в Борис, послухаємо що скаже лікар. Всім дякую)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вообще такую погоду переносить многим тяжело еще и курить бросил.пусть отдыхает, гуляет, и давление меряет. все будет гуд.если время есть, то проверьтесь дл спокойствия.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня отже уже неделю мигрени - погода((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Будемо надіятись
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

що на погоду, хоча раніше якщо і боліла на погоду то максимум день-два. Завтра до лікаря уже ідемо, не хоче правда, каже, що сьогодні уже не болить)))) Але я приведу чого б це мені не коштувало, останній раз аналізи здавав 7 років тому!!!)))) Обстежу вздовж і впоперек)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну и как гол.боль? прошла?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую) Каже що пройшла Робив ще сьогодні доплер судин головного мозку, теж поставили діагноз якийсь розумними словами, щось про венозну недостатність ВСД одним словом, у мене таке враження що ВСД тепер у кожного другого. Призначили курс лікування адаптол і оксібрал і режим труда і одиха))))
0

Поделиться сообщением