Не можу знайти в архіві свою тему про прокат милиць (вул.Межигірська)

13 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Не можу знайти в архіві свою тему про прокат милиць (вул.Межигірська) Підкажіть будь ласка, номер будинку і телефон, хтто давав нінформацію!!![+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я номер телефона нашла в авизо(вы ,вроде,сыну искали?) если сами не найдете-поищу.[+sign]главный СОВ)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нашла это: Костыли, подлокотники. Аренда. Тел.: (044) 2896696 [+sign]главный СОВ)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчата, фірма на Межигірській. Мені дуже потрібний їхній телефон, і адреса. Я брала в них милиці напркат, а тепер не можу їх знайти . Сімішно, пройшла всю Межигірську....Або в мене щось із головою, або вони переїхали?[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так, я шукала для сина. Це ви давали тел? Цікавить точно фірма на Подолі ---[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я давала)))прозвоните по тому кот. нашла-может они? .[+sign]главный СОВ)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, цей телефон -- це приватний. А мені потрібна саме фірма на Межигірській -----[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

напомните когда вы первый раз искали-попробую авизовский архив посмотреть[+sign]главный СОВ)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

некоторое время назад бесплатно предлагали (+) вот топикhttp://likar.info/forum/25_146488_1456224.html
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а этот Противопролежневые матрацы, инвалидные коляски, ходунки, костыли, ортопедические бандажи, корсеты и др. товары. Тел.: (044) 2391787 [+sign]главный СОВ)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

два місяці тому шукала. -------------------[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, приватне оголошення ----------[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и я не могу найти(((( сорри...[+sign]главный СОВ)))[-sign]
0

Поделиться сообщением