Опубликовано: 21 дек 2004 Були у проф. Асатрян. на консультації... Враження і запитання. Враження неприємні. Неохайний, хтивий дядько. Основна рекомендація - треба робити масаж, і обов`язково записатися на курси до них, за 300 грн. Ще дав прочитати абзац з брошурки, що не можна робити мостик, берізку і т.ін. Стосовно ставлення до матері - таке відчуття, що він весь час об тебе треться і каже фрази з підтекстом. Огидно. Хтось тут казав, що до симпатичних мам він проявляє особливу увагу. Так це не увага, це хтивість.Дем`ян сказав, що цей доктор злий і він більше до нього не хоче. Чесно кажучи, до подібного доктора я теж не буду ходити, хай він хоч 300 разів профессор і зірка.Запитання.Де отримати консультацію і грамотного масажиста, який буде робити правильний масаж, виходячи саме з наших проблем????? Заодне і мені покаже що саме нам потрібно.Бо скільки років тиняємось по різних лікарях і масажистах - результат майже нульовий. Вже маємо сколіоз. І до того "вроджене незрощення дужок на одному хребці" за словами Асатрян.[+sign]Не бійся жити....[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2004 Я ж тебе уже письмо писала про массажиста. Уже после того были у него подруга с 8 летней доцей - он у нее сколиоз убирал. Очень грамотный и толковый массажист. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2004 Да?..... А почему у меня его нет...письма...... Намыль мне плз еще раз. Хочу пойти как можно быстрее, у нас и снимок спины свежий есть.[+sign]Не бійся жити....[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2004 Знайшла! Це називається "Так сховав, що сам не знайду" :))) Знайшла лист! Можна не пересилати. Дякую.[+sign]Не бійся жити....[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2004 Ок, письмо послала еще раз :)) Записывайтесь, потом расскажете. :)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2004 Марина пишу телефон массажиста Андрей 5588987, он как раз по деткам специализируется и хорошо кроме массажа подбирает комплекс ЛФК. Можешь сослаться на меня. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение