Пришла Евгению пора(с) Пушкин:)))

16 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Пришла Евгению пора(с) Пушкин:))) Пришла наша очерешь пустить сопли. Простудилось детище. темпервтуры нет, но есть сопли и кашель с хрюканьем. Могем смачно чихнуть. Ну, с соплями я знаю что делать, а кашель? Посоветовали сироп Кука. Кто как с кашлем борется? Завтра у меня будет возможность показать малую врачу.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мы грудку, спинку и стопочки мазали "Пульмакс беби". Очень эффективно, хотя и воняет!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

угу Да, это хорошо прогревает. Я думаю, что кашель пока еще от соплей. Постарайся сопли отсасывать или высмаркивать, капать носик, чтобы там было спокойно. От кашля лучше начать с самого легкого - сироп от кашля на травках.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

начинаем с Синупрет это травяной секретолитик, который не дает засохнуть содержимому носа и бронхов. Это - помимо Афлубина, Антигриппина и прочих гом. средств. Но на этот раз не пронесло:( Если дела идут хуже, то АЦЦ-100. Помог Инстарил - бромгексиновый сироп (он тоже и от кашля, и от соплей). Но у Богданы и температурища была (39.5 в попе).Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если говорить про инстарил и АЦЦ, то очень важно первое то, что препараты действительно очень серьезные и лучше их применять только по острой необходимости и по назначению врача. При этом важно то, что вначале пьется инстарил, пока кашель сухой, и только после того, как кашель стал влажный АЦЦ (некоторые врачи почему-то об этом «забывают»). Но лучше до тяжелых состояний не допускать. Юля.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

правильно от соплей детки очень часто кашлять начинают. Юля.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Обережно!!! Інстаріл :(((((((( ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ З КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ№ 157/07-08 від 20.01.03 р. Керівникам суб’єктів господарювання, які займаються реалізацією (торгівлею), зберіганням і застосуванням лікарських засобівНачальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів у АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі ПРИПИСНа підставі ст. 15 закону України «Про лікарські засоби», п.п. 3.1.1, 3.2.4 «Порядку заборони (зупинення) та вилучення з обігу лікарських засобів на території України», затвердженого наказом МОЗ України від 12.12.01 № 497 і зареєстрованого Міністерством юстиції 28.12.01 за № 1091/6262, у зв’язку з тим, що методи аналізу, викладені в АНД, зміна до реєстраційного посвідчення № Р.01.99/00078, не дозволяють провести визначення за показниками «Ідентифікація» (визначення сальбутамолу та бромгексину гідрохлориду), «Кількісне визначення» (визначення сальбутамолу і фенілефрину гідрохлориду) та не забезпечують гарантії якості лікарського засобу.Забороняю реалізацію (торгівлю), зберігання та застосування всіх серій лікарського засобу Інстарил експекторант, сироп по 100 мл виробництва фірми «Аглоумед Лтд», Індія.Суб’єктам господарської діяльності, які здійснюють реалізацію (торгівлю), зберігання та застосування лікарських засобів, у десятиденний термін після одержання припису перевірити наявність лікарського засобу Інстарил експекторант, сироп по 100 мл виробництва фірми «Аглоумед Лтд», Індія.При виявленні цього лікарського засобу вжити заходів щодо вилучення його з обігу шляхом вміщення в карантин до окремого розпорядження Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України. Суб’єкту господарської діяльності при наявності вказаного лікарського засобу повідомити державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів за місцем розташування про вжиті заходи щодо виконання припису. При наступних поставках лікарського засобу суб’єкт господарювання повинен вжити заходів щодо запобігання придбанню та застосуванню лікарського засобу, наведеного в приписі.Контроль за виконанням припису здійснюють територіальні інспекції за місцем розташування. Невиконання припису тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.Копії припису направлені: ДП «Державний Фармакологічний центр» Представництво фірми «Дженом Біотек Пвт. Лтд.» в Україні.Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів В.Г. Варче
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

От сторонницы минимального вмешательства :) 1. афлубин2. от кашля - настойка корня солодки3. в нос - физраствор4. ингаляции с травкамиВсе. Еще одна рекомендация - раз в несколько дней пусть обязательно слушает врач, чтобы не пропустить момент, если кашель перейдет во что-то более серьезное.Выздоравливайте!Юлия, Ника (30.09.01)http://www.nika-s.kiev.ua/
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Государственная инспекция по контролю качества постоянно изымает какие-то препараты из продажи, которые после приведения в соответствие всех документов, вновь поступают в продажу. Хотя половину лекарств из аптек не мешало бы изъять насовсем.Посмотришь, зашевелится производитель, быстренько «идентифицируются» все составляющие и вновь начнет продаваться в аптеках.Но лекарство это действительно как для деток черезчур сильное. И много побочки.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

корень солодки кстати в таких случаях действительно предпочтителен в том плане, что он воздействует и на кашель, и разжижает сопельки. Единственное может немного слабить стул.Юля.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я больше люблю Стоптуссин и Лазолван. А также Пульмекс-бэби для растирания. Желаю вам скорее с соплями расстаться, мы теперь не скоро встретимся:(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Любое, что разжижает мокроту, то же проделывает и со стулом:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

если это - единственное, что помогает думаю, в минимальной дозе можно принимать.Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О, хотела посоветовать то же самое один в один :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О, хотела посоветовать то же самое один в один :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я розумію, шо там теж саме, шо і з Віброцилом...А чим годувать своє маля, звісно, вирішувати тіки матусі.
0

Поделиться сообщением