ОЧЕНЬ СРОЧНО!!!!!

7 сообщений в этой теме

Опубликовано:

ОЧЕНЬ СРОЧНО!!!!! Спасите!! Где круглосуточно ребенку могут полечить зуб. Дотянули-таки - болит зуб. Ор не всю квартиру!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В любой платной клинике В Медлайф позвоните 412-21-23, 412-10-12 - Оболоньили 238-66-26 - на ул. Якира.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В челюстно-лицевой хирургии детской, Лабораторный пер., 12, перепендикулярно Щорса на Печерске. По справке можно узнать их телефон. Это 7ая больница детская.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Як там ваш зуб? Полікували? (-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ужасть!!!! Лєна, не питай... Малому не повезло - мої зуби успадкував. Хоч чисти їх, хоч як не доглядай - в кутніх зубах дупла. Весною двічі водила його до нашого стоматолога, в якого все наше сімейство лікується. Малий навіть рота не розкрив. Вся клініка з усіма лікарями і медсестрами танцували в прямому розумінні перед ним. Ніякі вмовляння, обіцянки, подарунки не допомогли. НЕ БУДУ-у-у і НЕ ХОЧУ-у-у!:((( Лікар порадив прийти пізніще, щоб малий підріс трохи, щоб можна було йому пояснити вже щось. Весь цей час я готувала сина морально ( і себе) до нового походу до лікаря. Пару днів тому він згодився піти до дяді, щоб він полікував йому зубки. На наступні вихідні хотіла його повести. А вчора вечором в нього почав боліти зуб. Крику було на весь дім. Поїхала я зним в клініку цілодобової мед. допомоги. На той час зуб боліти вже перестав. Малий там таке вчинив.... Там навіть до розмов не дійшло. Він закрив руками рота і верещав, що покаже зуба тільки нашому дяді-стоматологу, руками і ногами махав так, що мало не розгромив всю їхню техніку:(( "На контакт" не йшов. Він навіть слухати нічого не захотів... Приїхали додому ні з чим. Малий обіцяє, що підемо до дяді і йому він дозволить полікувати зуба. Дай Боже! Та дома нас чекала інша кака. Чи то малий щось з`їв, та, швидше за все, через нервову перенапругу з тим зубом - він почав рвати... Зараз все нормально вже, слава Богу. Але вчора я так перепсихувала...:( Та ще ж і мала, то уваги вимагає до себе, то на сиські висить... А тут ще й таке, як комусь щось треба, то тато не влаштовує - маму подавай! Ось такий в нас вчора був вихідний!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да-а-а, як мені це знайомо! Моєму мужичку вже 8, 5 рочків, а до лікаря не затягнеш!Правда, зуби, на щастя нічого, але у тому році з’явилася дірочка. Лізка була мала, то його повела у клініку Дахно свекруха. Цілу годину з ним розмовляли, дали потримати величезного зуба і електричну щітку – він сам чистив того зуба. Усе розповіли про дірки і інфекцію в роті. Після такої лекції син розплющив рота і дав себе оглянути. Я б, напевне на місці лікаря, зразу б і полікувала, але лікар каже, мовляв зуб молочний, через місяць випаде, то навіщо Вам гроші на вітер кидати. Задоволена бабуся забрала малого і поїхала додому. Я їй вставила прочухана, шо не полікували зуба, а потім почали чекати, коли він випаде.... Пройшло вже більше року, поруч вже гниє другій зуб, а випадати ніхто не збирається...Спробували піти до лікаря ще раз – як і в тебе дитина на контакт не іде, сидить з безумними очима і міцно затуливши рота, пари з вуст не пускає.Вже великий, начебто парубок, а домовитись з ним не можу, хоча він усе розуміє – але до лікаря, каже, шо не піде....Так шо я тебе, як ніхто розумію, на жаль...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если зуб болит, можно дать Панадол или Калпол в качестве болеутоляющего. И съездите к Вадиму Антоновичу на Лабораторный, у него хорошо получается с детками контактировать, они его не боятся:)) 269-13-31. Всего доброго Вам и сыну.
0

Поделиться сообщением