Оле - pirs

21 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Оле - pirs Олєчка, я тебе на єві спитала, але там так все погано грузиться... Ще тут спитаю: що ти робила після клімакса? Які ще обстеження і в які терміни треба буде пройти? Якщо ти пам`ятаєш, звичайно :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зараз буду згадувати я на Єві не була.Здавала гормони(провіряла як встановилося), провіряла труби(пертубацію), це після лапари.Провіряла сумістність з чоловіком.Здавала СА-125.Більш не памятаю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага... са-125 я вже здала... тобто лишилися гормони, труби і чоловік... ну коли я з клімаксу виберуся, звичайно :)а які гормони?і в який термін це все було? впродовж одного циклу?і це вже без контрацепції, так?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, це ше з контранцепцією. Гормони я вже не памятаю(всі як звичайно здається), щоб подивитися чи є нормальна овуляція, яка друга фаза і т.д.Та ну, який один цикл.Розтягнулося на три місяці.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

боже, а я вже так розмріялася... про гормони мені трохи дивно, бо я досі тільки прогестерон сдавала...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про що розмріялася? Про відміну контрацепції?:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ні :) про тест на сумісність, бо мені чомусь здається, що саме у цьому буде проблема...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я його до речі робила два рази перший раз показало що нікого в живих там нема.а другий раз-все вже добре.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нічого собі... уявляю, як ти злякалась... а нічого не казали, чому перший раз був невдалий?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ти знаєш, більше розстроїлася бо це пряма дорога на інсемінацію чи ЕКО.А я ще тоді надіялась на самостійне вирішення проблеми.Точних пояснень не дали, сказали що це можливі особливості організму та цирвікальної рідини.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мене весь час переслідує відчуття, що я все за тобою повторюю... усі діагнози, аж сумно стає...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не дрейф у кожного по різному в кінці всеодно виходить
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ти правильно сказала. а у мене дійсно якийсь мандраж починається... але я зараз вип`ю чай і вгамуюсь :)ще раз дякую тобі за все, але, думаю, вигадаю тобі ще 250 питань :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Давай, ти ж знаєш що я готова розказати все що знаю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я правильно зрозуміла, після тесту на сумісність - вільне плавання? на який термін?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якщо всі аналізи в нормі, то так та якщо вже всі необхідні провели обстеження, то так.На півроку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

потім - інсемінація? і якщо й вона не допоможе - еко? (-) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ТАК, що ти собі голову вже цим забиваєш? Доживи спочатку до того.Проблему вирішуй по мірі її виникнення.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мені легше, коли я знаю кілька кроків наперед, тоді я не зациклююсь на найближчому.ще раз дякую, сьогодні більше не буду тебе мучити :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

це не той випадок:))))) Розслабся краще.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спробую. дякую! (-) .
0

Поделиться сообщением