Опубликовано: 4 авг 2003 смачна підлога - що робити? Марта нарешті перетворилась у повзуна, і ми обоє цьому дуже тішимось))) Я підготувалась до цього давно в плані безпеки навколишнього середовища в квартирі. Але виявилась морально не готова до одного - вона облизує підлогу((( Я коли це бачу - в мене просто серце обливається кров`ю. Ми її звичайно миємо через день (підлогу, Марту значно частіше))), але вона дАаалека від стерильності, особливо враховуючи, що в нас коридор-вітальня-кухня це один умовно розділений простір... В зв`язку з цим в мене запитання - як ви на таке реагували, що робили? І ще - ми раз в тиждень миємо Доместосом, а так просто водою. То що краще (в сенсі безпечніше): облизувати чистішу підлогу з хлоркою, чи бруднішу без неї?... Ой, і сміх і гріх((( )))Оленка і Мартуся (4.1.3)http://photofile.ru/default/do?aid=23682 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 авг 2003 частіше мити підлогу :)) в нас було те саме. Щодо нас ми миємо тільки водою.Може є сенс покласти килимове покриття? Може воно буде не таким смачним :))Ира, Настася (8.5.02) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 авг 2003 Ничего не делать Мы всю жизнь мыли пол раз в неделю, обычной водой, иногда няня еще на неделе протирала. Ника тоже проверяла на вкус :) Как раз по этой причине я не добавляла в воду ни Доместос, ни другие моющие средства, пусть уж лучше домашняя грязь, чем химия. Еще у нас кошка. Тоже холл-гостиная-кухня - единым пространством. Никаких проблем ни разу не было.Юля, Ника (30.09.01) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 авг 2003 а плиточный пол в ванной еще вкуснее!:))) Мы ничего не делали. Мыли как обычно - 2 раза в неделю, но без добавления моющих сресдств. Все было нормально, потом это облизывание прекратилось. Mira & Vital`chik (17/09/02) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 авг 2003 да у нас тоже - попробовала и все - видимо ковровое покрытие не очень вкусное:)))) Ольга и Лиза (08.01.03) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 авг 2003 так, напевно треба себа заставляти - може психологічно мені тоді полегшає))) А коврове покриття - не люблю я його((( Воно ж штучне в основному - електризується, плюс пилюку страшенно збирає...Оленка і Мартуся (4.1.3)http://photofile.ru/default/do?aid=23682 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение