Ось, наконєц, визрів вопросік!

13 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Ось, наконєц, визрів вопросік! Дівчата, яку полєзну гру на комп’ютері посовєтуєтє купить хлопцю 8-ми рочків.Стрілялки і вбивалкі я не купую, бо вважаю, що бажаючи миру, не можна дитяті оту гидоту купувать. Чоловік купив йому Лєго і Англійську мову вивчать. А шо ви діточкам купуєте?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Ссылка Посмотрите, может чего высмотрите полезного тутhttp://andrzej.virtualave.net/Baby/cd_games.html
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Вже почті дивлюся! Дякую!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Мы, правда, младше вас... Я не знаю как для 8лет, будет ли интересно (хотя я сама играла с удовольствием!:0)), моему малому очень нравятся «Рыбка Фреди» и «Автомобильчик Пат-Пат». Очень хорошие бродилки, развивающие логическое мышление, с прекрасной анимацией и - никакой агрессии (сама ненавижу стрелялки и бегалки), а ещё очень хорошая игра о животных, с кучей полезной информации «Пятачок и разные звери», очень рекомендую.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

А де купляли? На Петровці?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

И там тоже, только берите гарантийный талончик, часто не запускаются или из пяти игр - только одна работает, но с талоном поменяют, если что не так. В магазине надёжнее, но значительно дороже :(
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Дякую! .
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Памперсе, не треба так занадто категорично ставитись... ...до бродилок-стрілялок. Одна річ, коли це DOOM або ж Квейк (забула, як на англійскій правильно пишеться), інша річ, коли це класичний Prince.Проте, якщо Ви все ж таки категорично проти бродилок, то перш за все спочатку виришіть слідуюючі питання:1. Яка за характером Ваша дитина – спокійна чи більш імпульсивна.2. Наскільки гарний зір в Вашої дитини.3. Для чого саме потрібна їй та чи інша гра – для розваги, відпочинку чи розвитку.Виходячи з вілповідей на хоча б ці питання Ви зможете вибрати для своєї дитини ту чи іншу гру.Тепер більш конкретно роз’яснюю.По перше, для спокійної дитини можуть підійти й стратегічні ігри, або ж щось на зразок “менеджера”, коли все крутиться навколо грошових операцій в банку, а граючий є вкладач грошей й відповідно головний біржевий маклер, що розпоряджається ними. Для дитини – “круть-верть” “бродилка” просто необхідна як повітря, щоб дати розрядку своїм емоціям (в дітей вони також є, якщо, навіть, не сильніші за дорослі). Для кожного віку зараз багато своїх ігор.По друге, якщо в дитини поганенький зір, то щоб меньше стомлювались очі їй підійдуть дужче пас’янсові ігри, тобто ті, де картинка змінюється не дуже часто і є можливість спокійно кілька хвилин на роздуми над якоюсь однією задачею.По третє, якщо лише для розвитку, то чи не наскучить ця гра дитині в найближчий час? Потрібно буде подумати про можливість поновлювати гру.Для дитини саме 8 років не знаю які зараз гри популярні, проте “Рибка Фредді”, мабуть, підійде. Ця гра з дуже гарною графікою, кажу це, як спеціаліст в подібних речах, з моїм поганим зіром, наприклад, вона дуже сподобалася. Нам для Льовушки подарували вже зараз, бо в племінника трьох років це сама улюблена гра, то десь з неділю! ми з чоловіком самі її освоювали (всі 6 ігор). Одразу ж дам пораду, пройдіть кілька разів один рівень самі, щоб мати потім можливість підказувати дитини в разі чого, бо з першого разу навіть першу гру (з 6-ти) можна грати близько 3 годин, а то й більше, доки не запам’ятається карта та що потрібно збирати й кому що віддавати. До речі, рибка дійсно дуже часто буває записана невдало, м’яко кажучи, тому беріть компакт з талончиком, щоб мати можливість, в разі чого, поміняти. «Пятачок и разные звери» не випробували ще, проте також чули схвальні відгуки. Особисто мені подобається гра: “Sherlok”, на зразок пас’янсу, проте більш для логічного мислення, й не напружує очі так, як в “бродилках”.А, взагалі, вирішувати Вам.Ada та Левенятко.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Я і сама не проти побродити з дитиною але, щоб по-меньше насильства було. Хлопець в мене верткій, на місці не всидить, робить урокі і , хоть ногою, но крутить. Зір гарний.За відповідь спасибі, а Принцу вже навєрно набагато більше 10 років, чи нове шось є? Я колись у старому так останній Level і не пройшла!І ще вопрос для знатоков: у нас є "п"ятачок" і ще гра "Муравєй Анц" - малий дуже ліхо поперед мене уровні проходе.Рибка Фрєди - легше цих ігрушок, чи сложніше?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

игрухи Не знаю, как для 8-ми летнего мальчика..а нам 3-х летним очень нравится Рыбка Фрэдди, правда у нас только 4 части...конечно, сам он все там сделать не может..но ориентируется куда лучше, чем я :))Вот..а еще нравятся игруха "Родео с Джесси" - это для тех, кто смотрел "игрушечную историю".Есть компакт "Junkland Jam"...перевод там правда не очень, а по сложности как раз для деток постарше.Вот :)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

До речі, ще одне про ігри... а Ви установіть "автошколу" - і корисне і приємне :)).А якщо дитина й розіб`є машину, то "купити" нову буде легше батькам. До того ж "+" від цієї обучалки зрозумілі: навчається правил руху, їзди за кермом, навчається в азах водити машини (здається знадобиться :)) ), а заодно "спускатиме пар". До речі, раз такий "сорвиголова", то установіть "гонялки", де єдина жорстокість - дозволяється розбити не свою машину, якщо не засічуть, проте деякі навики водіння дає :)).Prince є під нові комп`ютери, проте мені сподобався арканоїд під сучасні машини (ще відомий під версією, як POP-CORN). А є ще більш старі версії ігор, наприклад, "черв`як" :)), яку й на бейсіку як навчальну задачу нам в коледжі задавали запрограмувати :)).Рибка не така вже й легка, а за графікою й часом, що відводиться для виконання задачі дуже вдалі версії, тому й йде дітям від 2-3 років. В нас компакт 6 в 1, проте 1 гра, дійсно, лише як розважальна - послухати співи, пограти в тетріс, або ж "зависнути" в тирі для рибок :)).
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Дякую, автошкола десь у тата була, треба пошукать. А от як від грає в NEEDFORSPEED - мені не сподабалося. Дуже переживає, красніє, ає давлєніє і температура іноді підскочують. То я запрєтіла йому грать! А автошколу спробуємо, там по-спокойнєй буде.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

О "Рыбке Фреди" Игра не то, чтобы легче или сложнее, чем пятачок, она на логических умозаключениях построена. Я бы не помагала ребёнку (если сильно интересно самой - можно ночью или пока дитё в школе поиграть), потму что сложно первый раз додуматься кому и что надо, а потом они (дети) нараз запоминают и тогда неинтересно больше. Кстати, мой малый гораздо быстрее меня запоминает карту, где и что лежит, а вот додуматься для чего...я сама по несколько дней ходила и думала!Наташа, Сани(3.02.96) и Алиса(23.10.01)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение